Psycholoog in Kenia Van briljante student tot alcoholist

Psycholoog Douwe Visser werkte tot voor kort samen met zijn vrouw voor Saint Martin, een lokale ngo in Kenia. Hij werkte er in de psychiatrie en verslavingszorg, gaf er trainingen en workshops en versterkte de organisatie in counseling. In deze blog geeft hij een indruk van zijn werk als behandelaar.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41480-017-0023-2/MediaObjects/41480_2017_23_Fig1_HTML.jpg

Ik loop over een smal modderpaadje door het hoge maïs, richting de plek waarvan ik weet dat er een huisje staat. Ik loop voorzichtig, want in mijn handen draag ik een grote doos met taart. Al snel zie ik de schuchter lachende Eugine naderen, met zijn karakteristieke petje. Opgewekt word ik begroet. Hij is blij, en terecht, want vandaag is het feest! Na de nodige beleefdheden wordt mij door de loerende blik van Eugine duidelijk dat de taartdoos wat hem betreft snel geopend mag worden. Zijn schuchtere lach transformeert in een trotse lach als hij op de taart met grote

0
4

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.