Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Luistertip | Podcast: ‘Wat bezielt je?’

In maart is het derde seizoen begonnen van de podcastserie 'Wat bezielt je?' Dit is een podcastserie waarin behandelaar Simon Warta op zoek gaat naar de bijzondere, inspirerende verhalen van collega's.
© Joskaas Worst Bron: Spotify.com

Het lijkt tenslotte heel vanzelfsprekend en normaal: verschillende diensten, overdrachtsmomenten, afspraken met cliënten etc. Ook weten we dat geen enkele dag hetzelfde is en dat er steeds weer verrassende en/of spannende momenten zijn. Als werknemers weten we door het werk steeds meer van cliënten, maar blijft er weinig tijd over om onze collega’s beter te leren kennen en hun verhalen te horen.

Simon gaat in gesprek met zijn collega’s om juist dat wat meer op tafel te krijgen – wat drijft hen om dit werk te doen, wat maakt dat ze net dat stapje extra doen voor hun cliënten, en wat vinden ze eigenlijk van hun werkveld? In dit nieuwe seizoen zit ook iets extra’s, namelijk dat er veel goede ideeën zijn en een neiging tot verbetering in de ggz, maar dat deze ideeën niet altijd gehoord worden. Iedere gast krijgt in de podcast daarom ook de tijd om zijn/haar idee te ‘pitchen’ en het te bespreken.