Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Protocollair en toch flexibel werken met Psyprotocol

Psyprotcol is een online tool met digitale behandelprotocollen, die direct bijdraagt aan het verbeteren van jouw dagelijkse werkproces als behandelaar. Samen met je cliënt doorloop je online op een flexibele manier een behandelprotocol en blijf je tijdens de behandeling makkelijk in contact met je cliënt.

Flexibel werkproces

In nauwe samenwerking met psychologen is gewerkt aan de ontwikkeling van deze online applicatie waarin je cliënt samen met jou een behandelprotocol kan doorlopen. Psyprotocol biedt houvast maar is tegelijkertijd flexibel omdat je zelf bepaalt welke opdrachten je weglaat of toevoegt.

Psyprotocol is een online alternatief voor protocollen in boekvorm, waarbij gebruikt wordt gemaakt van een handleiding voor de behandelaar in combinatie met een werkboek of werkbladen voor de cliënt. Je kunt opdrachten uit het werkboek aan cliënten sturen, zelf opdrachten opstellen, reminders voor het maken van thuiswerk versturen, maar ook de theorie bij de handleiding lezen.

Vergroot therapie- en huiswerktrouw

Je cliënten zijn gewend alles online te regelen en een mobiel zit standaard in hun zak. Daarom is de online applicatie gekoppeld aan een speciale app voor de cliënt om de thuiswerkopdrachten te maken. Huiswerk kan op ieder moment worden gemaakt en makkelijker meegenomen worden naar de therapiesessies.

Welke protocollen?

Je vindt 5 flexibele behandelprotocollen in Psyprotocol, met de focus op zelfbeeld, emotieregulatie, slaapstoornissen en dwangstoornissen.

Ervaar zelf het gemak

Psyprotocol is een vorm van blended care, het ondersteunt jou als behandelaar in je werkproces en stimuleert cliënten thuiswerkopdrachten te maken. Benieuwd hoe Psyprotocol werkt in de praktijk? Ga dan naar www.psyprotocol.nl en ervaar zelf hoe Psyprotocol je therapiesessies een stuk flexibeler maakt.

Wil je graag uitproberen hoe Psyprotocol precies werkt? Het is vanaf nu mogelijk om gratis een proefmaand te starten. Het proefabonnement stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast.
Ik wil graag Psyprotocol proberen >>