Behandelprotocollen digitaal beschikbaar

Psyprotcol is een online tool met digitale behandelprotocollen, die direct bijdraagt aan het verbeteren van jouw dagelijkse werkproces als behandelaar. Een tool die ervoor zorgt dat je makkelijk tijdens de behandeling in contact blijft met je cliënt. Psyprotocol maakt werken flexibel, persoonlijk en de behandeling kan op afstand gewoon doorgaan.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Flexibel werkproces

Twee jaar lang is nauw samen gewerkt met psychologen aan de ontwikkeling van deze online applicatie waarin je cliënt samen met jou een behandelprotocol kan doorlopen. Psyprotocol biedt houvast maar is tegelijkertijd flexibel omdat je zelf bepaalt welke opdrachten je weglaat of toevoegt.

Psyprotocol is een online alternatief voor protocollen in boekvorm, waarbij gebruikt wordt gemaakt van een handleiding voor de behandelaar in combinatie met een werkboek of werkbladen voor de cliënt. Je kunt opdrachten uit het werkboek aan cliënten sturen, zelf opdrachten opstellen, reminders voor het maken van thuiswerk versturen, maar ook de theorie bij de handleiding lezen. De eerste ervaringen van gebruikers zijn heel positief.

Vergroot therapie- en huiswerktrouw

Je cliënten zijn gewend alles online te regelen en een mobiel zit standaard in hun zak. Daarom is de online applicatie gekoppeld aan een speciale app voor de cliënt om de thuiswerkopdrachten te maken. Huiswerk kan op ieder moment worden gemaakt en makkelijker meegenomen worden naar de therapiesessies.

Ervaar zelf het gemak

Psyprotocol is een vorm van blended care, het ondersteunt jou als behandelaar in je werkproces en stimuleert cliënten thuiswerkopdrachten te maken. Benieuwd hoe Psyprotocol werkt in de praktijk? Ga dan naar www.psyprotocol.nl en ervaar zelf hoe Psyprotocol je therapiesessies een stuk flexibeler maakt.

Wil je graag uitproberen hoe Psyprotocol precies werkt? Het is vanaf nu mogelijk om gratis een proefmaand te starten. Het proefabonnement stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast.
Ik wil graag Psyprotocol proberen >>