Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

GGZ trauma congressen in maart en april verplaatst

In verband met de laatste Corona richtlijnen wordt het GGZ congres Behandeling van trauma van 27 maart verplaatst naar vrijdag 30 oktober 2020. Ook het congres Trauma bij kinderen van 9 april 2020 wordt verplaatst. Hiervoor zoeken we nog een nieuwe datum.
600073884

Congressen vanaf april

Vooralsnog gaan alle GGZ congressen die plaatsvinden na april gewoon door. Als daarin iets verandert, laten we dat uiteraard zo snel mogelijk weten.

Deelnemers kunnen zich gewoon inschrijven voor alle geplande GGZ congressen na half april. Als blijkt dat de maatregelen zoals die nu genomen zijn ook na half april van kracht blijven, worden zij hierover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Versoepelde voorwaarden

De annuleringsvoorwaarden zijn tijdelijk versoepeld om deelnemers de gelegenheid te geven om de inschrijving te heroverwegen of in te trekken, zonder dat dit tot extra kosten leidt.

Deelnemers kunnen tot 1 week voor een evenement kosteloos omboeken naar een ander congres. Mocht een congres geannuleerd worden, dan plant de organisatie later dit jaar een nieuwe datum in zodat je alsnog kunt deelnemen. Stel dat de nieuwe datum niet uitkomt, dan is het mogelijk tot een week voor het evenement kosteloos om te boeken naar een ander congres.

De programma’s blijven zoveel mogelijk identiek aan het geplande congres, met zoveel mogelijk dezelfde sprekers.

Bron: bsl.nl